Zo Style je haar extensions

      No Comments on Zo Style je haar extensions

Gebruik altijd een serum of hittebescherming op je hair extensions, voordat je bijvoorbeeld een föhn of stijltang gebruikt. Hierdoor kun je schade aan de extensions of pluizig haar beperken. Stijltangen en krultangen kunnen op dezelfde manier worden gebruikt op extensions van mensenhaar, als op echt haar. Probeer om haarproducten die alcohol bevatten te vermijden.

Slapen

Maak een losse vlecht voordat je gaat slapen of sporten, om klitten en knopen te voorkomen. Ga niet slapen met nat haar. Laat het haar op natuurlijke wijze opdrogen of föhn het op de laagste stand, voordat je naar bed gaat.

Tips:

  • Besef je goed dat je hairextensions echt bij moet houden: reken erop dat je ongeveer 20-30 minuten per dag nodig zal hebben om je haar te stijlen en verzorgen.
  • Het kan dat de extensions de eerste paar nachten niet fijn zitten tijdens het slapen.
  • Je hoofdhuid kan de eerste paar dagen na het zetten van je hair extensions ietwat jeuken.
  • Hair extensions van 100% mensenhaar zijn een fantastische optie voor vrouwen die voller, langer haar willen. Verzorg je extensions goed, zodat ze gezond en mooi blijven!

Resource Box:

Opulence, Inc. biedt de beste fusion hairextensions en Remy hair extensions die vandaag de dag verkrijgbaar zijn – hierdoor kunnen zowel de stylist als degene die de extensions draagt het meeste uit het product halen. Niet alleen door hoe de extensions eruitzien, maar ook hoe ze aanvoelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *