4 redenen waarom je zou moeten surfen

      No Comments on 4 redenen waarom je zou moeten surfen

Het is een goed excuus om op reis te gaan

Laten we eerlijk zijn, eigenlijk heeft toch niemand een excuus nodig om te reizen? Maar een reis kan extra uitdagend zijn wanneer je van plan bent om iets te doen waar je een passie voor hebt. Nieuwe plekken ontdekken en andere surfers ontmoeten kan je liefde voor de sport vergroten, of wanneer je nog geen ervaring hebt dan kan een surfvakantie/surfkamp een mooi begin vormen.

Surfen staat gelijk aan een full body workout.

Surfen is een uitstekende manier om het hele lichaam te trainen. Ieder aspect van surfen stelt jou kracht, balans, uithoudingsvermogen en behendigheid op proef. Combineer dit met een goed dieet en je zult betere resultaten bereiken.

Je leert geduld hebben.

Iedere sport of activiteit heeft tijd nodig om onder de knie te krijgen en voor de meeste onder ons kost goed leren surfen meer tijd dan rennen of fietsen. Het kan een lange, moeilijke weg met veel bloed zweet en tranen zijn om echt goed te worden. Het zal dus extra belonend zijn als je dan uiteindelijk goed kunt surfen.

Je krijgt er een mooie tint van.

We houden er allemaal wel van om een mooie egaal getint huidje te hebben toch? Op natuurlijkwijze bruiner worden kan veel tijd kosten. De hele dag zonnen of een zonnebank pakken kan schadelijk voor de huid zijn. Bruinen in het water kan een verkoelende werking hebben. Vergeet geen zonnebrand op te smeren die waterbestendig is, zo kun je op een veilige manier genieten van de zon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *