Fortnite: Losse Bucks bestellen

      No Comments on Fortnite: Losse Bucks bestellen

Wil je gewoon alleen Fortnite V-Bucks bestellen? Dat is ook mogelijk. Zo bepaal je zelf wat je met de V-Bucks gaat kopen. Voor een voordelige prijs krijg je de V-Bucks op jouw spelcomputer. Zo kun je onder andere 7500 en 13500 V-Bucks kopen. Wat kun je met deze munten? Met V-Bucks kun je in-game Fortnite objecten kopen. In principe zijn het gewoon de munten van Fortnite. Zo kun je ze onder andere gebruiken voor in-game items, kleding en kaartenpacks. Je gebruikt de munten in de PvE-campaign Save the World en PvP-spelmodus Battle Royale. Je kunt op fortnitekoopjes.nl terecht voor al jouw fortnite aankopen!

Dit is misschien momenteel wel het meest populaire spel wat er te spelen valt.

Bij ons kun je terecht voor al je Fortnite aankopen. Zo wordt jouw speelbeleving nog net even iets beter. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een Fortnite Account met een hoog level. Maar ook met veel wins op de naam. Zo hoef je dus niet helemaal met niks te beginnen. Je kunt bijvoorbeeld een account kopen van level 20, 40 of 80. Meestal heb je dan direct al over bijzondere outfits en speciale gliders. De Fortnite accounts die aan kunt schaffen bevatten per account verschillende Fortnite objecten. Zo heeft het ene account een hoog level met veel coins, maar heeft een ander een account een lager level met veel meer soorten bijzondere objecten. De prijzen van de accounts zijn natuurlijk verschillend, afhankelijk van het level en de speciale aard van de objecten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *